Kulinarične delavnice v okviru projekta sodelovanja LAS Posavje ESPR Ocenjevanje ribjih izdelkov

19 Jun 2019

V okviru projekta sodelovanja ESPR LAS Posavje izvaja kulinarične delavnice za različne ciljne skupine, s katerimi želi ozavestiti lokalno prebivalstvo o pomenu rib v prehrani ter povečati rabo lokalno pridelanih rib. 

Kulinarične delavnice izvaja Gostilna Kunst 1966 d.o.o.

 

Prva brezplačna 3-urna delavnica za šolske kuharje, je potekala 4. junija 2019, v OŠ Bizeljsko, utrinke iz delavnice pa si lahko ogledate spodaj.

  

 

   

Druga brezplačna kulinarična delavnica na temo priprave jedi iz lokalno pridelanih rib je potekala v nedeljo, 9. junija 2019, v Kostanjevici na Krki, utrinke iz delavnice pa si lahko ogledate spodaj.

   

 

Na tretji brezplačni kulinarični delavnici, ki je 18. junija 2019 potekala na OŠ Sava Kladnika Sevnica, so imeli glavno vlogo ponudniki gostinskih storitev, ki so pod mentorstvom kuharskega mojstra Braneta Podmenika pripravili naslednje kuharske mojstrovine:

    

 

Zadnja brezplačna delavnica pa je potekala v Gostilni Kunst v Krškem, utrinki iz delavnice pa se nahajajo spodaj.

 

      

 

   

vse novice
LOKALNA AKCIJSKA SKUPINA POSAVJE
Cesta krških žrtev 2, 8270 Krško
07 488 10 43