Kulinarične delavnice v okviru projekta ESPR Ocenjevanje ribjih izdelkov

27 May 2020

Las Posavje vse zainteresirane obvešča, da bomo začeli z izvajanjem kulinaričnih delavnic na temo priprave ribjih jedi iz lokalnih rib v sklopu projekta sodelovanja med tremi slovenskimi LAS-i, ki črpajo sredstva iz Evropksega sklada za pomorstvo in ribištvo.

 

Izvedli bomo 4 delavnice, in sicer:

2 brezplačni delavnici za splošno javnost,

1 brezplačno delavnico za šolske (vrtčevske) kuharje in

1 brezplačno delavnico za gostince.

 

Prijave sprejemamo na e-naslov: manuela.bojnec@rra-posavje.si ali na telefonsko številko 07/4881047. Število udeležencev na posamezni delavnici je omejeno, zato pohitite s prijavo.

 

Vljudno vabljeni!

 

 

vse novice
LOKALNA AKCIJSKA SKUPINA POSAVJE
Cesta krških žrtev 2, 8270 Krško
07 488 10 43