Lokalna akcijska skupina Posavje 2014 - 2020

Kulinarične delavnice na temo priprave jedi iz lokalno pridelanih rib v okviru projekta sodelovanja ESPR Ocenjevanje ribjih izdelkov

05 Jun 2019

LAS Posavje v sklopu projekta sodelovanja ESPR Ocenjevanje ribjih izdelkov vse zainteresirane vabi na brezplačne kulinarične delavnice na temo priprave jedi iz lokalno pridelanih rib, in sicer:

 

2-urna brezplačna kulinarična delavnica za splošno javnost,

ki jo izvaja gostilna Kunst 1966 d.o.o.,

bo potekala v nedeljo, 9. junija 2019, ob 13.30 uri

v Kavarni Štraus v Kostanjevici na Krki.

 

3-urna brezplačna kulinarična delavnica za šolske kuharje,

ki jo izvaja gostilna Kunst 1966 d.o.o.,

bo potekala v torek, 4. junija 2019, ob 15.00 uri

v Osnovni šoli Bizeljsko.

 

4-urna brezplačna kulinarična delavnica za ponudnike gostinskih storitev,

ki jo izvaja gostilna Kunst 1966 d.o.o.,

bo potekala v torek, 18. junija 2019, ob 15.00 uri

v Osnovni šoli Sava Kladnika Sevnica

 

2-urna brezplačna kulinarična delavnica za splošno javnost,

ki jo izvaja gostilna Kunst 1966 d.o.o.,

bo potekala v soboto, 22. junija 2019, ob 17. uri

v Gostilni Kunst v Krškem.

 

Kratka vsebina delavnic:

  • priprava treh jedi iz rib (ribji namaz, ribja čorba, pečena riba, filiranje, dekoracija krožnikov),

 

Prijave sprejemamo na naslov: manuela.bojnec@rra-posavje.si ali na telefonsko številko 07 488 10 47.

Število udeležencev na delavnici je omejeno, zato pohitite s prijavo.

 

Vljudno vabljeni!

vse novice
LOKALNA AKCIJSKA SKUPINA POSAVJE
Cesta krških žrtev 2, 8270 Krško
07 488 10 43