Kulinarične delavnice na temo priprave jedi iz lokalno pridelanih rib v okviru projekta sodelovanja ESPR Ocenjevanje ribjih izdelkov

16 Jun 2020

 

LAS Posavje vas v sklopu projekta sodelovanja ESPR Ocenjevanje ribjih izdelkov vabi na brezplačno kulinarično delavnico za ponudnike gostinskih storitev na temo priprave jedi iz lokalno pridelanih rib.

 

brezplačna kulinarična delavnica za ponudnike gostinskih storitev,

ki jo izvaja Gostilna Pečnik

v sodelovanju z chefom Damjanom Wallnerjem,

bo potekala v ponedeljek, 22. junija 2020, s pričetkom ob 9.00 uri

v Gostilni Pečnik, Gunte 8a, Krško.

 

 

Prijave sprejemamo do ponedeljka, 22. junija 2020, na naslov: manuela.bojnec@rra-posavje.si ali na telefonsko številko 07/4881047. Število udeležencev na delavnici je omejeno, zato pohitite s prijavo.

 

Vljudno vabljeni.

 

 

 

 

 

Za vsebino je odgovoren LAS Posavje. Organ upravljanja, določen za izvajanje Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo v Republiki Sloveniji 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

 

vse novice

Kulinarične delavnice na temo priprave jedi iz lokalno pridelanih rib v okviru projekta sodelovanja ESPR Ocenjevanje ribjih izdelkov

05 Jun 2019

LAS Posavje v sklopu projekta sodelovanja ESPR Ocenjevanje ribjih izdelkov vse zainteresirane vabi na brezplačne kulinarične delavnice na temo priprave jedi iz lokalno pridelanih rib, in sicer:

 

2-urna brezplačna kulinarična delavnica za splošno javnost,

ki jo izvaja gostilna Kunst 1966 d.o.o.,

bo potekala v nedeljo, 9. junija 2019, ob 13.30 uri

v Kavarni Štraus v Kostanjevici na Krki.

 

3-urna brezplačna kulinarična delavnica za šolske kuharje,

ki jo izvaja gostilna Kunst 1966 d.o.o.,

bo potekala v torek, 4. junija 2019, ob 15.00 uri

v Osnovni šoli Bizeljsko.

 

4-urna brezplačna kulinarična delavnica za ponudnike gostinskih storitev,

ki jo izvaja gostilna Kunst 1966 d.o.o.,

bo potekala v torek, 18. junija 2019, ob 15.00 uri

v Osnovni šoli Sava Kladnika Sevnica

 

2-urna brezplačna kulinarična delavnica za splošno javnost,

ki jo izvaja gostilna Kunst 1966 d.o.o.,

bo potekala v soboto, 22. junija 2019, ob 17. uri

v Gostilni Kunst v Krškem.

 

Kratka vsebina delavnic:

  • priprava treh jedi iz rib (ribji namaz, ribja čorba, pečena riba, filiranje, dekoracija krožnikov),

 

Prijave sprejemamo na naslov: manuela.bojnec@rra-posavje.si ali na telefonsko številko 07 488 10 47.

Število udeležencev na delavnici je omejeno, zato pohitite s prijavo.

 

Vljudno vabljeni!

vse novice
LOKALNA AKCIJSKA SKUPINA POSAVJE
Cesta krških žrtev 2, 8270 Krško
07 488 10 43